onsdag 26 december 2007

Då släpper vi bomben då!

Då är det klart. Idag blev det klart. Någon gång mellan 9.30-10.30 i förmiddags blev det klart. Då skrev vi på papprena. Och nu är det alltså klart. Vår tid är över. Våra (snart) fyra år i huset är snart slut. I mitten av april flyttar vi. Till det "nya" Huset. Huset med, för oss, stort H! För oss ett nytt hus, men huset själv har 63 år på nacken. En stor tomt på 2358 kvm, ett hus i 1,5 plan med källare. Garage med källare. Plus att vi ska bygga upp det gästrum med toa/duschrum igen, som finns i anslutning till garaget. Det här kommer bli bra! Lite nya tapeter och målarfärg. Sen är det perfekt för oss! Kanske en ny tvättmaskin också då den befintliga är från 1976... Ett nytt kök ska det bli också inom några år.
Men nu är det alltså klart. Vi har skrivit på köpeavtalet idag. Efter nyår läggs vårt hus ut för försäljning. Herre jösses. Vad har vi gjort?!?!?! Nä, det kommer bli jättebra. Ska bara jaga nya kommunen nu för lilla prinsessan kommer bli tvungen att byta förskola. Hon kommer bli tvungen att sluta på sitt älskade dagmis. Känns tungt även för den här mamman. Jag hoppas verkligenverkligen vi kan hitta något lika bra för henne. Usch vad jag känner mig elak mot henne... Men det kommer bli bra. Jag känner det på mig. Kanskekanskekanske ännu bättre?!
Hua, det känns alltid lite läskigt när man ska påbörja något nytt.
Det kommer bli bra. Det kommer bli bra. Det kommer bli bra!!!!

*kramar*

4 kommentarer:

EmiliaJ75 sa...

God fortsättning!
Låter som en bra jul med mycket god mat....*ler*....Ni måste definitivt hitta en "bättre" tomte nästa år...*garv*....

GRATTIS till husköpet! Var sjutton ska ni flytta eftersom Y-L måste byta dagis? Är så klart jätte nyfiken på att höra allt!
Stor kramis från oss i Gantofta!

Anonym sa...

Grattis! Jag oxå nyfis! Vart ligger huset med stort H någonstans?

Kramkram

Anonym sa...

God fortsättning!!
Usch så tråkigt att ni ska flytta!! Får man fråga vart??
Hoppas ni kommer trivas i huset!! Vi kommer att sakna er!!!

Anonym sa...

Jasså, det blev ett nytt hus till slut? Snacka julklapp!!
Då blev julen bra i alla fall, hoppas att nyår blir lika bra!!

Kramar