söndag 30 december 2007

Mamman äter bajs...

Eller inte! Men om man är två år och liten prinsessa och tittar på när mamman lägger i torkade fikon i frukost yoghurten, så är det lätt hänt att man utbrister "Bajs! Mamma äta bajs!!" Och då spelar det ingen roll hur många gånger man förklarar att det är verkligen inte bajs. Man kan inte äta bajs... I lilla prinsessans ögon så har man faktiskt lagt bajs i yoghurten. Och inte vilket bajs som helst; det är fågelbajs?!?!?! Så ja, i dag har jag ätit fågelbajs till frukost.
Helt ärligt. Det måste vara väldigt fascinerande att vara två år. Man är hela tiden helt säker på sin sak och det finns inget i hela världen som kan få en att ändra åsikt. Inte ens fundera över om det finns andra alternativ. Nä, har man bestämt sig för att något är på ett viss sätt, så är det så! Jag vill verkligen vara två år igen. Ibland.

*kramar*

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hihi härliga unge!!

Anonym sa...

Haha...! Idas kommentar häromdagen var ungefär densamma...J hade duschat och stod naken i badrummet...Ida pekar på hrm, ja, grejen och säger 'pappa har baaajs', haha, jag trodde jag skulle dö, det lät så jäkla roligt.

Du, så fint huset såg ut!

Kramis