söndag 14 juni 2009

Det var väl på tiden

Pappamannen jobbade idag, så när jag och lilla prinsessan hade vår mysfrukost i TV-soffan kom jag på den briljanta idén att vi skulle åka och hälsa på min Moder Jord idag... Det var typ 3 månader sedan vi var i Trelleborg sist och då var det för min systerdotters 1 -årskalas (ni minns, det som gjorde lilla prinsessan magsjuk...) Vi har liksom inte haft tid att bege oss söderut och sen tycker jag, i ärlighetens namn, att det är tråkigt att vara där. Inte så mycket för min skulle, men för lilla prinsessans. Hon har inte så mycket att göra där och blir mest rastlös. Så det var en härlig känsla när hon gick ut på balkongen och fick se alla barnen leka på gården och sen utbrista:"Jag vill leka med barnen!". Ja, hon tog på sig sina skor, gick ner de tre trapporna och ut på gården. Och lekte järnet! Man kan inte säga att hon är blyg eller har svårt för att få kompisar!
Jag och mamsen satt på balkongen och kikade på henne emellanåt, men det gick hur bra som helst. De stora barnen fick trycka portkoden när hon ville komma upp och vi fick ha ytterdörren på glänt så hon hittade till rätt lägenhet. Min duktiga stora lilla tjej! Och givetvis blev bästa kompisen en kille i 7-8 årsåldern. "Jobin" (Robin)!
Det var en smutsig och trött liten prinsessa som snackade en stund med mig i bilen om "Jobin" och som sen deklarerade att "nu ska jag sova!" och så stängde hon sina ögon och sov hela vägen hem!
Ny vecka i morgon... Ja, vi får väl se vad som händer! Mycket, som vanligt, antar jag!

See you!
*kramar*

2 kommentarer:

☆Videhexan på Virkaholic☆ sa...

Men visst är det kul när de står på egna ben lite granna :)

Camilla sa...

Ååååh vad hon är gullig!! Jobin! Puss på henne!