lördag 27 juni 2009

Stranden, stranden och i morgon.... Stranden!

Jag ääääälskar sommaren, värmen, solen och att vara på stranden!
I går kom vi ner på stranden lagom till att familjen J gav upp då det blåste för mycket lille M. Men jag tog lilla prinsessan tillbaka till bilen och körde lite längre söderut och där var det minsann ingen blåst! Jo, en och annan vindpust men inte alls som på den andra stranden så vi blev kvar hela eftermiddagen och solade och badade! Sen blev det kvickt hem för att duscha då vi var bortbjudna på middag.
Idag var det stranden igen. När vi varit där en timme ungefär så dök L, J, S och bebis A upp och gjorde oss sällskap hela eftermiddagen! Tänk, A är bara 10 dagar "gammal" och gjorde sin strandpremiär idag! Han låg så fint, iklädd endast en blöja, i sin vagn under parasollen och sov så gott. Vaknade till emellanåt och fick en slurk mat. Tänk om alla barn kunde vara så exemplariska hela tiden. Även 3,5 åringarna ;-)
S och lilla prinsessan lekte och badade ihop och vi njöt allihop av dagen!
I morgon gör vi en repris av dagen, fast då åker vi till en helt annan strand! Skönt med lite omväxling!
Sen blir det nog strandpaus på måndag. Det tar på krafterna och vi har lite annat att sköta om. Pappamannen har ju nu gått på sin sommarsemester, så 4 veckor har vi nu ledigt ihop! Hoppas verkligen att värmen håller i sig! Även om jag skulle behöva en regndag för att komma ikapp med husstädningen...

*kramar*

4 kommentarer:

Camilla sa...

ja, de arbetslösa de kan... :( jag vill ha regn nu!

Stefan o Becka sa...

Vi säger som den kände poeten Markoolio - "Sola och bada i Pina Colada!".

Njut av vädret när det nu är så bra som det är!!

Kramar

EmiliaJ75 sa...

Ja, tvätt och städning kommer efter när det är fint väder - men det kan jag ta när det regnar!

Nina sa...

Städningen får vänta, det gäller att passa på att vara ute så mycket som möjligt när vädret är så här underbart. Dammråttorna springer ingenstans och inte smutstvätten heller. Tyvärr. ;-)

Ses om en vecka!