måndag 3 mars 2008

Om man skulle ta och skriva nå´t...

Nå´t!


Eller, jo... Jag vet bara inte vad. Just nu går det liksom lite på tomgång. Kan inte riktigt fokusera på någonting. Och jag kan liksom inte ens heller fokusera på att vara helt ofukuserad. Tack och lov för Post-It. Hela mitt skrivbord på jobb är fullklistrat med gula Post-It lappar. Listor på vad jag ska göra, vad jag borde göra, privata saker och jobbrelaterade saker. Shit! Jag visste det! jag glömde ta ut soporna från lunchrummet idag. Fast att det stod nedskrivet på en lapparna under rubriken: "GLÖM INTE!"
Det är lite mycket just nu. På fredag är det begravning för farmor. Visserligen kan jag inte närvara då det är i Stockholm och min kära moder jord och två systrar (och en systerdotter) åker redan på torsdag. På lördag drar jag iväg till Åre i en vecka med jobb. Kommer hem igen först nästa söndag. Sen är det två korta arbetsveckor med påskhelgen emellan. Nu börjar det dra ihop sig för packning och flytt också!
Någonstans mitt i allt det här så kommer ju syster K och lilla Muffin hem till Sverige imorgon. *woohooooo* Äntligen, som jag längtar!!!Förhoppningsvis om nu inte alla flygplanen bestämmer sig för att bli försenade så de blir kvar typ i New York (fast sämre ställe kan man ju bli kvar på...) eller London. Sen ska ju syster H föda barn också någon gång kring påsk. Alltså. Förstår ni min Post-It lappar?!?! Desssutom så är jag, kanske inte helt frivilligt ska tilläggas, utsedd till Åreveckans reseledare. Jag har ordnat och grejjat med ALLT! Hoppashoppashoppas att jag inte missat något vesäntligt.

By the way. Min kära lilla bil har i alla fall inte ställt till det mer för mig. Den t.o.m. spottar ut skivorna nu. Fast den ska ändå in på en lättare undersökning för att kolla upp varför den gör som den gör.
Och lilla prinsessan är hemskare än hemskast just nu. Trotsar, tokvägrar att lyssna och bara vill bada eller tjatar om att hon vill ha en häst! Pliiiiiiiis!!!!
Fast hon kläckte en härlig kommentar i lördags. Så här lät det:
"Mamma, ha häst ja!"
"Nä, du får bli stor flicka först. Sen KAAAAAANSKE du kan få en häst! *suck*!
"Ja, stor nu, mamma!" Ongen ställer sig på tå...
"Nä, du står ju bara på tå. När du blir äldre. Kanske när du är sex år kan du få en häst"
"Ja, två år, mamma"
"Ja, du är två år!"
"Mamma, ha katt ja!"
"Ja, du ska få en katt när vi flyttar till nya huset!"
Ongen ställer sig på tå, tittar ut genom fönstret på de nya husen som byggs i området där vi bor nu.
"Där ny hus, mamma!"
"Ja, fast vi ska inte bo i dem. Vi ska ju bo i det gula huset."
"Mmmm, gula huset vi bo, mamma! Ha häst då ja, mamma!"
*suck*
"Nej, du ska ju få en katt"
" Ha tuttar ja, mamma!" (Jag höll på att klä mig efter morgonens dusch...)
"Ja, du får nog tuttar när du blir stor flicka"
"Mmmmm"

*kram*

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ungar e väl bara för härliga med sina kommentarer!!!

EmiliaJ75 sa...

Klart prinsessan ska ha en häst...Ha, ha...hon är bra klok!