söndag 7 september 2008

Katastrofzon

Kan någon skicka hit miljöinspektionen och tja, ni kan skicka hit soc samtidigt. Just nu är mitt kök i princip obefintligt. Spisen funkar fortfarande. Och vattnet i kranen. Men resten är en katastrofzon. Elektrikern är här idag och leker detektiv ihop med pappamannen. Om vi säger såhär; huset är från 1945, vissa elkablar är av samma årgång och ingen har en aaaaaning om hur allt är ihopkopplat med vartannat. Samtidigt som då den förre ägaren har lekt elektriker och gjort vansinniga eldragningar. Need I say more?
Soc då... ja, lilla prinsessan är inne på sin tredje film för idag. Hon har visserligen målat ett par teckningar och plockat några äpplen. Men ja, idag är vi världens sämsta föräldrar och TV:n får verkligen agera barnvakt. Men vi måste få i ordning på köket!
Det kommer bli fint när det är klart, det kommer bli fint när det är klart, det kommer bli fint när det klart... Det kommer bli fint när det är klart. Och elsäkert. I alla fall i köket. Resten av huset ska också elsäkras. Men först; bli klar med köket!!!

*kramar*

1 kommentar:

EmiliaJ75 sa...

Ok, jag ringer soc direkt. Guuuud så hemskt att hon får se några filmer. Knäppis - det tycker säkert Y-L är jättemysigt!
KRAM