torsdag 2 april 2009

Då rök oskulden

Idag var det premiär för året! Grillen togs fram och kvällsmaten idag bestod av *tadaaaa* Grillad korv med bröd! Något som uppskattades av liten prinsessa! Själv är jag så där lagom imponerad av just korv med bröd. Men ändå var det jag som la fram middagsförslaget idag... Jaja, det behöver vi inte fundera på mer nu!
Olyckor idag? Nej! Inga som gjort ont iaf! Hon kom in till mig strax efter kl. 6 i morse och var lite ledsen för hon hade kissat på sig?! Tredje eller fjärde gången nu på snart det fulla år hon varit utan blöja på natten. Men det har varit mycket kissa-på-sig på sista tiden, men vi har kollat hos doktorn och det visar inte på någon sjukdom. Det är väl helt enkelt en "så´n" period. Mycket att fundera på, bearbeta nattetid och så har man helt enkelt inte tiiiiiid att avbryta leken dagtid för ett toabesök.
Men, men... Nu är det helg för liten prinsessa och mig. I morgon ska vi städa, tvätta och handla hem lite vårblommor att plantera här ute. På lördag ska bilen få sina splitternya sommarskor på och på eftermiddagen/kvällen kommer finaste familjen N-H-J hit på lite mat (grillat!) och lek. Söndag bjuder i vanlig ordning på stallet och sen får vi se vad den dagen mer bjuder på!

Over and out.

*kramar*

1 kommentar:

EmiliaJ75 sa...

Vi har också grillat korv med bröd till lunch i dag. Mysigt, mysigt med varmare väder!