fredag 1 februari 2008

Kvinnligt beteende?

Det bara måste vara så. Det bara måste vara ett typiskt kvinnligt beteende... Jag slår vad om att inga karlar tänker på det här viset. Bara kvinnor! Vaddå??? undrar ni nyfiket. Jo att jag liksom idag stod på bilprovningen för att besiktiga bilen och i princip skämdes för att jag kom dit med en skitig bil, att jag inte hunnit tvätta den innan. Tror ni besiktningsmannen ens tänkte tanken: "Hur f-n kan hon komma hit med en skitig bil?"
Jag kan lova att jag är precis likadan med alla liknande saker. Ska jag gå och få en pedikyr så kan ni tro att jag bokar en tid lååååångt fram så jag hinner fila till och få mina fötter någorlunda snygga. Man vill ju inte skämmas när man ska visa upp dem för en fotvårdsspecialist. Eller när jag ska gå på en ansiktsbehandling, några dagar innan ägnar jag lååååååång tid till att plocka mina ögonbryn. Man vill ju inte se ovårdad ut när man kommer till hudterapeuten (som ändå ska plocka ögonbrynen). Eller om jag ska till tandläkaren, oj vad flitig jag blir med tandtråden.
Det bara måste vara ett typiskt kvinnligt beteende. Man vill inte framstå som en sluskig slarver.
Hursomhelst, bilen gick igenom besiktningen och lilla prinsessan tyckte helt klart att det var jättespännande. Bilen var uppe i luften och den hade ju fått en slang i rumpan!! Ja, för oss andra så betyder det att de hade satt en avgasutsugarslang på avgasröret... Hon tyckte det var så spännande att jag med milt våld, under höga protester fick tvinga in henne i bilen när det var klart. Kanske något att föreslå för henne som yrkesval när hon ska välj till gymnasiet?
Och sen kan jag också meddela att vårt hus numera är sålt. Om tre månader flyttar de nya ägarna in. Och om 2,5 månad påbörjar vi vår utflytt! Jag längtar!!

*kramar*

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vad skoj att allt gick bra med besiktningen! Kan tänka mig att det var spännande för lillan med bilprovningen!! Håller med dig helt om det kvinnliga beteendet!! ;-)

EmiliaJ75 sa...

Skönt att bilen gick igenom, det är alltid lite nervöst!
Ha en riktigt skön helg, stor kramis från hormonhäxan i Gantofta!

Anonym sa...

*asg* Ja! Det bara måste vara ett kvinnligt beteende! Kände igen mig själv i precis ALLT du skrev! :) Kram Nina