söndag 2 november 2008

"Snart 3-årigt litet monster säljes!"

"Alla tillbehör ingår! Billigare vid snabb affär!"
Tror ni man kan skriva så i en annons på Blocket? Nu ligger hon risigt till den unga lilla damen... Pappamannen och jag är inte så glada på lilla prinsessan idag. Rackartyget (som resulterade i ett antal minuter i trappan och sedan att hon ögonaböj, efter ursäkt och kramar, skickades upp på sitt rum för att sysselsätta sig med mer barnanpassade saker) innefattade ett obevakat ögonblick, en skruvmejsel, ett barnparaply och en rostfri kylskåpsdörr. Kan ni scenariot framför er? Det är ganska svårt att ens i sin vildaste fantasi kunna förutspå hur mycket en snart treåring hinner med på en ytterst kort stund.
"Vår" elektriker F var här idag och kopplade in lite el i köket, pappamannen stod med huvudet inne i ett köksskåp och jag skulle ordna med lite kaffe åt de två hårt arbetande männen. Lilla prinsessan är med oss i köket och försvinner in på kontoret. Inget konstigt med det, hon har en del av sina leksaker där. Vad ingen av oss ser är att hon norpat åt sig en liten skruvmejsel. Med en skruvmejsel i handen och helt obevakad växer hornen i pannen ut väldigt snabbt. Vips så var det ett par tre hål stuckna i paraplyet och sen fick sig då också kylskåpsdörren väldigt fina djupt inristade mönster... *gaaaaah* Jaha, i ungefär ett halvår klarade sig dörrarna utan blessyrer. Men man får väl se det som pappamannen sa: "Ja, det är ju trots allt bara skador på materiella ting..." Och det har han ju rätt i. Men ändå... Det hade ju varit roligt om dörrarna fick vara fina när vi sedan flyttar tillbaka kyl och frys in i nya, fina köket igen (nu står de för tillfället på kontoret). Men, men...
Någon som vet om man på något sätt kan polera upp repor i rostfri kylskåpsdörr? Förslag tas tacksamt emot!

*kramar*

3 kommentarer:

Petra sa...

Är det ett rostfritt kylskåp som magneter inte fäster på kan du prova med Sonax bilpolish eller ett medel som 3M marknadsför på bla elgiganten. Är det ett kylskåp som det fäster magneter på så är det nog kört dessvärre... Kolla om ni är drulleförsäkrade så kanske ni kan ta det på försäkringen alternativt betala för en ny dörr själva, skulle gissa att det går lös på ca 2000.

tösan sa...

Petra:
Tack för tipset! Men jag får nog inse att det är kört... Men det är väldigt originellt med skruvmejselsinristningar i kylskåpsdörren ;-)

Petra sa...

*lol* ja, allt ska ju designas nu för tiden så varför inte en designad kylskåpsdörr ;)