fredag 6 februari 2009

Feber och snor...

Jaha, så kom då febern och tog ett grepp om liten prinsessa i natt. 39,2... Varm som en gammal agaspis. I morse hamnade tempen på 38,4. Men är hon trött? nej. Vilar hon? nej. Märks det på henne att hon feber? nej! Vad är det med ungar och feber egentligen? En annan blir ju totaldäckad bara tempen ökar en tiondels grad!
Och hur mycket snor kan egentligen en treårsnäsa producera?

Lunchdags nu, sen ska vi göra oss i ordning. Tyvärr måste jag ta med henne trots feber och förkylning, men vi ska hämta pappamannen på jobbet och sen ett besök på banken och ordna lite med papper inför deklarationen av försäljningen av förra huset. Det måste vara klart den 11 februari så det är inte mycket att be för. Hon får vila sig i vagnen i stället. Det ska nog gå bra... Hoppas jag!

*kramar*

2 kommentarer:

famgranath sa...

Tradigt att hon fått feber nu oxå, men som du säger, man märker inte precis på de att de har det! Max är lika pigg när han har feber som annars... :-)

Tessan sa...

Usch, så trist. Stackars!
Lova är likadan. Hade man inte tagit tempen som bevis kunde hon lika gärna varit feberfri. Hannes har dock legat totaldäckad. Inget kul alls.
Krya på sig, lilla prinsessan.