lördag 9 maj 2009

Då var det igång då...

Totalt hittills 19 intresserade. Och då har annonsen bara legat ute på Hemnet i en vecka! I morgon först kommer annonsen ut i morgontidningen! Så frågan är om det kommer rassla på med ännu fler spekulanter?! Varken mäklaren eller vi trodde på en sådan anstormning! Men klart, det är ju ett riktigt fint gammal hus! Med en underbar trädgård! Men alldeles för mycket för oss!
Det blev inga bud lagda i dag (trist) men alla hade varit väldigt intresserade och gillat vad de såg och mäklaren var positiv! Någon familj hade spankulerat omkring i ett par timmar! Nog är man väl intresserad då? eller....? Vi får se hur det går i morgon. Det är ju ett gäng som kommer då också! Och på onsdag är det också inbokat ett par visningar. Både mäklaren och vi är överens om att vi ska ha ett avslut innan Kristi Himmelsfärdshelgen. Låter bra. Alldeles utmärkt!
I morgon ska vi titta på vårt nästa objekt. En kvinna som säljer sitt bostadsrättsradhus privat. Läget är super med en stor (jaja, allting är relativt ;-))hörntom i söderläge. Vidbyggt garage och inte alls så långt härifrån där vi bor nu. Fast jag måste erkänna att det känns lite...läskigt att köpa privat sådär. Men vi ska be "vår" mäklare att hjälpa till med affären. På vår bekostnad såklart då säljaren inte vill ha mäklarkostnaden (därav säljer privat).
Idag önskar jag att jag hade fått vara en fluga som kunde spanat runt här och lyssnat på snacket, hur det snacket gick och så. Är det förbjudet att ha dold avlyssningsanordning i sitt eget hem? Kanske ska mecka upp en sådan inför morgondagen? Typ walkie talkies eller så ;-)

Rapporterar mer om detta i morgon!

*kramar*

1 kommentar:

Stefan o Becka sa...

Klart att de är intresserade.
Annars så hade de inte kollat så länge!

Kommer du på hur man förvandlar sig till en spionfluga, så meddela oss.
Vi vill gärna lära oss det!

Kramar och lycka till!