fredag 8 maj 2009

I morgon går startskottet!

Då är det dags för de första visningarna av vårt hus! På söndag fortsätter det för att på onsdag följas upp med någon/några eftersläntare!
Efter morgondagens visningar kan vi nog få en liten hint om hur läget ligger till! Självklart är det bästa som kan hända att någon lägger ett bud redan i morgon. Det sätter ju lite press på efterkommande spekulanter.
Ni ska tro att vårt hus har varit allmänt tittobjekt den senaste veckan. Har väl aldrig sett så många bilar snigla sig förbi och vissa har rent av stannat bilen vid uppfarten och tittat, pratat med varandra i bilen, viftat och pekat! Faktiskt lite kul att smyga bakom gardinen och titta på dem, de är ju sååååå diskreta i vissa lägen! Men, spana på! Bara ni köper huset!
Vi har gjort de sista rycken för att piffa till huset. I morgon ska jag med lilla prinsessan till stallet och pappamannen ska klippa gräset under tiden. Sen lämnas Ongen bort till favorit faster M och jag och pappamannen kan i lugn och ro (läs fullständig panik och tidspress) göra klart det absolut sista pysslet innan det drar igång! Rapporterar i morgon hur det har gått!

*kramar*

6 kommentarer:

☆Videhexan på Virkaholic☆ sa...

Lycka till så in i *fult ord* mycket!!!

Tessan sa...

Spännande!
Kram och lycka till!

famgranath sa...

Så spännande! Lycka till!!!

Linda sa...

Lycka till, hoppas allt går bra!

Samma med mammas o pappas hus, massa bilar i gatan som sniglar sig förbi, haha...fast men ser ju liksom inte in utanför, hahaha...

Petra sa...

Spännande!
Lycka till nu!

Jessica sa...

Hoppas allt gått bra idag.