onsdag 20 maj 2009

Nästa gång blir det Statoil!

Den stora aktiviteten idag var att få bilen i trevligt skick. D.v.s totalsanera den! Den har varit en sanitär olägenhet alldeles för länge och att åka på semester i en så skitig bil är inte trevligt!
Så vid 8-tiden på morgonen släpades dammsugare, spann, slang och div. andra biltvättartillbehör fram. Jag dammsög och lilla prinsessan skurade bilmattorna. Och inte bara dem visade det sig sen... Nä, disksvampen hade hon även tvättat bilen med. Med den gröna sidan! Mindre roliga repor i lacken! Så när bilen var ren invändigt och tvättad utvändigt så lös de snygga matta reporna i lacken. Inte snyggt. Vad göra? Jo, letar fram vaxet och vaxar hela bilen! Inte bara en gång utan två gånger! Men nu kan man fan ta mig spegla sig i lacken! Får grabbar kalla sina vrålåk för penisförlängare, så är det baske mig en bröstförstorare som står och glänser på garageuppfarten! Det tråkiga är ju bara att när vi väl kommer fram till Öland så lär hela bilen vara preparerad med flug- och andra insektslik.

*kramar*

3 kommentarer:

Camilla sa...

Ah, det finns nästan inget roligare än en ordentlig handtvätt! Mindre kul med reporna dock..Förresten har jag gått och köpt mej en alldeles sprillans ny bil :)

EmiliaJ75 sa...

Ni får köpa tvättsvampar som inte kan repa bilen;-) Men duktigt av henne att hjälpa till!

Stefan o Becka sa...

Om nu bilen är en bröstförstorare så är jag nyfíken på om det är den nya Toyota Push-Up eller Subaru DD Coupe?

:-)