lördag 28 mars 2009

Friska!

Äntligen är vi på benen igen! I går började både jag och lilla prinsessan att äta "vanlig" mat igen och idag har vi varit precis som vanligt. Fast igår lyckades jag göra något med ryggen så nu ser jag ut som tant Agda 80 år när jag stapplar fram... Har lyckats få något slags ryggskott. Tur lilla prinsessan har siktet inställt på att bli doktor. Hon ska, enligt egen utsago, bli doktor, ha kort hår och vara ryggdoktor! Ja, det låter väl inte fel om hon tänkt bli naprapat eller kiropraktor...?
Idag har vi varit i stallet för igenridning då vi missat en tidigare lektion. Hoppning med världens lataste Knatte. Men det gick bra och lilla prinsessan fick till några riktigt fina hopp! Hon har blivit suveränt duktigt!
Vi skulle städat huset... men vi orkade inte. Vi skulle fixat i trädgården och planterat lite... men solen försvann. Ja, ursäkterna haglar :-) Så vi for till byggvaruhuset och handlade nya toasitsar, det skulle vi gjort när vi flyttade in för snart ett år sedan, men hur skoj är det att handla toasitsar då? Hörde oss för lite om praktiska saker med lekstugan som vi funderar på att inhandla till Ongen.
Vidare sen och handlade två nya pussel till vår lilla pusslare. Det är verkligen en favoritsysselsättning just nu! Nu blev det ett 40 bitarspussel som hon fixade helt själv på ca 20 minuter!!!! Och ett 80 bitarspussel som hon fixade på dryga halvtimmen! Grymt imponerad! Fast det stora pusslet så var hon både bajs- och kissnödig så koncentrationen tröt men att ta paus existerar inte! Så jag fick hjälpa henne vid ett par tillfällen. Hon har ett suveränt "pusselminne"!

Jaja, det om detta. Nu är det lördagkväll. Lite Robinson sen och sen godnatt för att åka iväg till stallet igen direkt efter frukosten! I morgon SKA vi städa huset innan vi åker till nya kompisen S och hennes föräldrar på lite lek och fika innan middagen. Sen var den här helgen slut...

*kramar*

Inga kommentarer: