söndag 15 mars 2009

Lugn söndag?!

Inte här inte! Full rulle från tidig morgon till kväll. Japp, det är familjen Kaos i ett nötskal det.
Ungefär 06:15 i morse gick reväljen. Lilla prinsessan tyckte det var morgon och mamman och pappan försökte förgäves få henne att somna om i ca 45 minuter, tills det faktiskt var dax att stiga upp. Påklädning, frukost och iväg till stallet. Idag var det Ludde som snällt fick knata runt med lilla prinsessan på ryggen. Och det gick superbra. Hon red utan ledare ett tag i dag. Kunde styra och stanna Ludde helt själv! Det är så himla roligt att se hur hon utvecklas både med och på de små goá ponnisarna!
Hem, bad, dusch och lite lunch i magen. Fixa lite picnicfika och iväg till stora staden Bjuv för att möta nya kompisen S och hennes mamma L och pappa J för lek på lekplatsen och lite fika. Gråmulet och lite kyligt, men ungefär 2,5 timme stod vi ut! Jätteroligt och jättemysigt!
Sen vidare hem till finaste S och R! Äntligen blev det av med ett besök i Casa de Schweizernöt! Tack finaste ni för en trevlig stund! Måste vi göra om och då är det vi som bjuder på taco´s ;-)

Nu håller pappamannen på att brotta ner en övertrött liten prinsessan i sängen för god natt. Undrar vem som somnar först? Jag tippar på pappamannen...

Fortsatt trevligt slut på helgen!

*kramar*

1 kommentar:

Anonym sa...

Säg bara när och vi är där, hos vänner så kär, om så himlen är skär och vädret så där!

Titta rim på en kväll, somna på en fäll, åka på en smäll av John Blund så snäll!
Tänk jag är en poet - måste vara eftersom jag börjar bli fet!
;-)

Kramar för idag!