söndag 1 mars 2009

Imponerad!

Lilla prinsessan har de senaste dagarna verkligen fastnat för att lägga pussel. Hon har några bebispussel, sådan här knoppussel. De är ju ingen utmaning längre. Och så har hon ett rampussel. Det var klurigt ett par läggningar men nu går det också som en barnlek (*hahaha*). I dag fick hon handla sig ett par nya pussel. Det var två pussel i varje kartong, så det blev ju totalt fyra nya pussel. Och det är inga rampussel, utan "riktiga" pussel. Svisch sa det så hade hon lagt alla fyra. Hon bad bara om hjälp vid något enstaka tillfälle. Jag är tokimponerad av både hennes tålamod och talang! Varje pussel var på 20 bitar, så de var ju ändå ganska så stora.

Sen har hon också börjat intressera sig jättemycket för att skriva och de olika bokstäverna. Hon ska ofta skriva och ibland får hon till helt perfekta bokstäver och vet vilken det är. Tror hon inspireras mycket av de äldre barnen på dagis.
Så idag handlade vi också en pysselbok med bokstäver. Tror vi inviger den i morgon...

Annars har dagen bjudit på vanliga veckoridlektionen för lilla prinsessan. Knatte hoppade högt över hindret, men lilla prinsessan hoppade högre ;-) och gjorde en väldigt snygg avsittning rätt ner i marken! Lite tårar och tröst senare satt hon i sadeln igen och fortsatte hoppa.
Väl hemma igen värmde vi oss med ett bad och en dusch och sen for vi iväg på shoppingrundan.
Vi handlade faktiskt en superfin vårjacka till prinsessan också! Så nu längtar vi bara till det blir dags att inhandla gympadojjor och sandaler! Men det kan inte vara länge kvar nu! Våren hänger verkligen i luften!

Nu laddar vi för en ny arbetsvecka. Ska bli spännande att se hur många barn som får vattkoppor den här veckan? Undrar när det blir lilla prinsessans tur att bli prickig?


Lilla prinsessan nya fina, vårjacka!

*kramar*

1 kommentar:

EmiliaJ75 sa...

Jag vill att Markus ska få vattkoppor snart, men kanske inte Max redan....Hmmm....